Εσύ και εγώ, άνθρωποι

Δεν επιτρέπεται το συναίσθημα γιατί δείχνει αδυναμία. Τι λέει ρε φίλε. Καλώς, δεν θα δείξω ευαισθησίες γιατί η αδυναμία είναι ντεμοντέ. Οι άνδρες είναι εγωιστικά γουρούνια, σκέφτονται με το κάτω κεφάλι αντί με το πάνω κτλ. Οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν, αρνούνται να είναι γυναίκες, κυνηγάνε τους τύπους με τα λεφτά. Καλό θα ήταν να βάλετε στο μυαλό σας, κοριτσάκια και αγοράκια, ότι το να κάνεις την ζωή πατίνι σε κάποιον, που υποτίθεται σε ενδιαφέρει γι αυτό που είναι δεν θα σε φέρει πιο κοντά του ή της. Το να κρύβεσαι μονίμως πίσω από το δάχτυλο σου είναι ανώριμο και τελικά, έτσι χάνεις παρά να κερδίζεις. Δεν είναι άσχημο να δεχτείς τον άλλον όπως είναι γι’ αυτό που είναι.
Αν θέλεις να τον αλλάξεις, καλύτερα να κάνεις μια εσωτερική ανασκόπηση. Εσύ θέλεις να σε δέχονται όπως είσαι ή θέλεις να σε αλλάξουν και να σου επιβάλλουν έναν άλλον εαυτό; Αναμφίβολα, αλλάζουμε όλοι με τον χρόνο, ωριμάζουμε. Αυτό όμως, είναι καθαρά δική μας προσωπική υπόθεση. Κανείς δεν έχει το δικαιώμα, όσο και να μας αγαπάει και όσο και να τον αγαπάμε, να επιχειρήσει να μας κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαστε. Όχι, δεν με έπιασαν τα φιλοσοφικά μου. Απλά το θεωρώ χαζό, για να μη πω ηλίθιο, ότι κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να πλάθουν τους ανθρώπους κατά τη βούληση τους. Αν δεν σου κάνει ο άλλος, ας’ τον στην ησυχία του. Θα μείνεις μόνος ή μόνη; Μήπως να αλλάξεις εσύ πρώτα; Λέω τώρα.

Σταμάτα να βλέπεις μονίμως το αρνητικό στους ανθρώπους, γιατί και αυτοί με την σειρά τους θα πρώτα θα βλέπουν ο, τι αρνητικό σε σένα.

Εχθές ήταν τα γενέθλια μου. Δεν το γράφω για να λάβω ευχές. Το 2008 ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια. Άλλαξα πολλά πράγματα. Κάποιοι πιστέψανε φέτος ότι έχουν το δικαίωμα να με διαμορφώσουν. Τους αφήνω να το πιστέψουν. Αυτοί οι κάποιοι δεν δέχονται αντίρρηση, σε διακόπτουν και όταν δεν μπορούν να επιβάλλουν το δικό τους μπορείς να διακρίνεις μια δυσαρέσκεια. Το θέμα δεν είναι να επιβάλλεσαι, αλλά να μοιράζεσαι.

Μη με ρωτάτε γιατί τους συναναστρέφομαι. Έχουν και καλά στοιχεία, και έχω αυτή την αδυναμία που λέγαμε που νιώθω τους ανθρώπους. Παρατηρώ τους ανθρώπους. Δηλώνω ότι είμαι επικίνδυνη όταν δεν μιλάω. Δολοφονική σιωπή,  όπως την λένε οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι. Καλόπιστο θύμα με έχουν πει συχνά κάποιοι. You should read between the lines, guys.
Και τώρα στις καλές ψυχές μου

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-htTQ-X2uxs]

Δεν θα μιλήσω γι’ αυτές. Τους αρέσει να είναι incognito. Είναι πανταχού παρόν. Υπέροχα πλάσματα όλοι τους. Σκορπισμένοι σε Βορρά, Νότο, Ανατολή και Δύση.

2 thoughts on “Εσύ και εγώ, άνθρωποι”

  1. Μπορεί να μην συμφωνούμε αλλού, αλλά εδώ μίλησες σαν να ήσουν στο μυαλό μου! 🙂

  2. Θα ήταν βαρετό αν δεν θα υπήρξε ένα μωσαϊκό απόψεων. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει διάλογος. Να’ σαι καλά! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *