Μη με βαράτε…που είμαι βαρεμένη…με την πολιτική λέμε

Ζητώ συγνώμη από όσους διαβάζετε τα προσωπικά μου κείμενα και βαριέστε αυτά με πολιτικό αντικείμενο. Έχω και προσωπικά, μην ανισυχείτε, αλλά με τρώει και το πολιτικό μικρόβιο, καταλαβαίνετε τώρα. Μη με βαράτε…που είμαι βαρεμένη…με την πολιτική λέμε.  Έχω μια παθιασμένη σχέση αγάπης- μίσους με την πολιτική. Τι να κάμνω, έτσι είναι τα πάθη τα παράλογα.

Ανακοίνωση:

Λοιπόν, με αφορμή μια κουβέντα με ένα φίλο, λάθος με δυο φίλους, θυμήθηκα μια παλία προσπάθεια από τα φοιτητικά μου χρόνια. Όταν έγγραφα αυτή τη διπλωματική…Ήθελα τότε να μιλήσω με εκπροσωπούς απ΄όλα τα κόμματα. Ok, όχι όλα, ένα έυλογο αριθμό. Τα πιο “δυνατά” από κάθε πολιτική τοπ0θέτηση στη κλίμακα Δεξιά- Αριστερά. Προσωπικά πιστέυω ότι σε ένα βαθμό αυτή η παραοδιακή κλίμακα μεταμορφώνεται, αλλά δεν είναι της παρούσης.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=M3pT0v20l7E]

Που λέτε, τότε, για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερα. Αυτές τις μέρες έχω επικοινωνίσει με e- mail με τα εξής κόμματα: Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, Δράση, Φιλελέυθερη Συμμαχία, Δημοκρατικοί και Οικολόγοι Πράσινοι. Δεν περίμενα γρήγορη ανταπόκριση και διαψέυθηκα. Πέντε τον εννέα απάντησαν άμεσα. Να σημείωσουμε ότι ήταν κυρίως τα εξωκοινοβουλέυτικα που έδειξαν ενδιαφέρον. Να υποθέσω ότι δεν καταδέχονται οι εντός Βουλής να παραχωρήσουν συνέντευξη σε μια απλή blogger; Αστειάκι.

Υπόθεση εργασίας μας είναι: Ένας νέος (ηλικιακά) υποψήφιος από κάθε κόμμα για να τα πούμε λίγο σαν νέοι Ευρωπαίοι περί Ευρώπης, Ευρωεκλογών, Ευρωκοινοβουλίου, την γενία μας, τα κόμματα κτλ.  Σκόπος μου είναι να παρουσιάσω τον νέο άνθρωπο πίσω από την υποψηφιότητα.

Η σειρά προβολής είναι αναλόγη με την σειρά με την όποια τα ίδια τα κόμματα επικοινωνούν μαζί μου και προγραμματίζουν τις ανάλογες συναντήσεις. Δεν γίνεται με πολιτική προτίμηση δική μου που άλλωστε είμαι δηλωμένο πορτοκαλό-μωβό-πράσινο παιδί με γαλάζιο-κόκκινες ρίγες (κάθετες ρίγες για να κολακεύουν και την σιλουέτα).

Να επισημάνω ότι αν θέλετε να συζητήσετε εσείς οι ίδοι για τα κομματικά προγράμματα, που δεν με απασχολούν εδώ,  μπορείτε να επισκεφθείτε το deb8 . Αν πάλι δεν σας εκφράζει κανένα κόμμα αλλα είστε πολιτικά προβληματισμένοι μπορείτε να επισκεφθειτε και το not-apathetic. Αυτή την στίγμη με έμφαση στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.

Προσεχώς η πρώτη συζήτηση…


One thought on “Μη με βαράτε…που είμαι βαρεμένη…με την πολιτική λέμε”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *