Πολύχρωμα ταλέντα

6528_103889243807_725288807_2039417_3084443_n

Σήμερα έμαθα ότι μια πολύ ταλαντούχα κοπέλα θα κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της. Χαίρομαι πάρα πολύ! Ευχόμουν να τα καταφέρει. Το αξίζει. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι της προσφέρει πέρα από μια μεγάλη ανάσα και ένα βήμα μπροστά στην επαγγελματική και προσωπική της εξέλιξη.

Χαίρομαι που το μοιράστηκε μαζί μου, αν και δεν με ξέρει καλά. Εκπροσωπεί για μένα ένα πολύ δημιουργικό και απελευθερωμένο κομμάτι μέσα μου. Με είπε σήμερα πολύχρωμη και διαφορετική και χαμογέλασα γιατί ίσως να είναι από τα όμορφα κομπλιμέντα που μου έχουν κάνει.

Σκέφτηκα πόσο ήθελα και εγώ να μοιραστώ το δικό μου ουσιαστικά νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, γιατί μέχρι πρόσφατα μόνο στην προσπάθεια είχα μείνει. Το είπα σε λίγους φίλους, ξέρετε για μη το γρουσουζέψω. Ακόμα θυμάμαι τον ήχο της φωνής πολύ καλού φίλου που με έβλεπε να ταλαιπωρούμαι και να στενοχωριέται με την απόφαση μου να φύγω από την Ελλάδα αν δεν τα καταφέρω μέχρι το καλοκαίρι. Εμ, μπαγασάκο, το  kismet αποφάσισε ότι η Ελλάδα και εγώ θα αλληλοανεχόμαστε (πλάκα κάνω) για λίγο καιρό ακόμα. 😉

Καλό μας καλοκαίρι, κοριτσάκι! Τα καταφέραμε! Congrats and very very well done! You deserve it! 🙂

Foto: Constantine Belias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *