Παίδες, κοπιάστε

Έχω να σας πω δυο, ίσως και τρία σοβαρά λογάκια. Λέμε τώρα, ότι μπορείτε να πάρετε στα σοβαρά έναν άνθρωπο που μεταξύ κοινωνικό-πολιτικό-επικοινωνιακών αναλύσεων πετάει κοινωνικό-προσωπικά κειμενάκια.

…Διάλειμμα για φωτογραφική σφήνα…

Λατρευταί μου αναγνώσται των κείμενων πάσης φύσεως,

Σας ενημερώνω πως αυτό το διάστημα ήμεθα σε μια μορφή εκπαιδεύσεως δημιουργικής γραφής. Αυτό συνεπάγεται να υποστείτε όλες τις ασκήσεις και δοκιμές εις τούτον εδώ τον ιστοχώρο και σας ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτό.

Επίσης, ανακοινώνουμε ότι τα ψηλό-προσωπικά κείμενα είναι ένα κοκτέιλ πραγματικότητας και καλλιτεχνικής έμπνευσης, που σημαίνει ότι δεν είμαι μονίμως ερωτοχτυπημένη, στενοχωρημένη κτλ. αλλά ότι είμαι φυσιολογικός γραφιάς αν θέλετε και ως τέτοια απλά γουστάρω τρελά να γράφω.

Όχι, δεν είμαι στα πρόθυρα να κόψω τις φλέβες μου. Μόλις επέστρεψα από διακοπές θαύμα. Για όσους δεν το καταλάβανε, Λονδίνο και Τζιά και με μια όρεξη για δράση άλλο πράμα.

Ναι, αυτό με τα τριαντάφυλλα το έκανα στ΄ αλήθεια.
Για απορίες, διευκρινίσεις κτλ. ξέρετε πως θα λάβετε απάντηση.
Χαιρετώ σας.

Y.Ρ. Τις φωτογραφίες της τράβηξα στο Design Museum στο Λονδίνο και το μήνυμα  Don’t Think- Do Things είναι αυτό που κράτησα από τα όποια ταξίδια μου αυτή τη χρονιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *