Μια ελπίδα πολιτικού διαλόγου: deb8

Σε μια χώρα όπου σχεδόν όλα φαίνονται να μην πηγαίνουν όσο θα θέλαμε, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με αξίες, ιδέες, όνειρα , αισιοδοξία. Μια πολύχρωμη, πολυτάλαντη παρέα προσπάθησε να κερδίσει το στοίχημα του πολίτικου διαλόγου και να κάνει αυτό πράξη που πολιτικοί επιθυμούν στα λόγια- τους πολίτες πίσω στην πολιτική, στον διάλογο.

Δέχτηκαν πολλές κριτικές, επέμεναν και βελτίωσαν το εγχείρημα τους μέρα με την μέρα. Δέχτηκαν επιθέσεις χωρίς τεκμήρια, τον οποίων άδικες συνέχισαν επειδή πίστευαν σε μια ιδέα που τους ξεπερνούσε. Την υπερασπίστηκαν και έτσι και άλλοι άνθρωποι ξεκίνησαν να πιστέψουν στην ιδέα τους που γινόταν πράξη, Ένα άτυχες συμβάν εμπόδισε το επόμενο βήμα τους, και συνεχίζουν με το ίδιο πάθος με την ίδια αισιοδοξία.

deb8home_header

Λόγος γίνεται για τους ανθρώπους του deb8, μια προσπάθεια που αρκετοί θα ήθελαν να είχαν τολμήσει άλλα μια παρέα το έκανε πραγματικότητα. Μια παρέα που απέδειξε ότι οι άνθρωποι ξεπερνούν στεγανά για ένα καλύτερο αύριο. Μια προσπάθεια που ξεπέρασε τους εγωϊστικούς ανταγωνισμούς της εποχής και έκανε το στοιχείο της συνεργασίας κυρίαρχο.

Θερμά συγχαρητήρια παίδες!

Deb8 to keep the faith!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *