Σοκολατένιο kismet

Έχουν περάσει μέρες από τότε που περιέγραφα σε φίλο,  τι σημαίνει για μένα να γράφω: «To να γράφεις είναι σαν τις σοκολάτες: “πρώτη μου αγάπη και παντοτινή”  και “το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής”». Που να φανταστώ ότι μετά από κάποιες μέρες μια σοκολάτα θα με προκαλέσει να αποδείξω την αγάπη μου προς την γραφή. Όχι οποιαδήποτε σοκολάτα. Η σοκολάτα, που  ήθελε το kismet να συντροφεύει τις όμορφες στιγμές, που θα διηγούμαι σαν παραμυθία στα παιδιά, ανίψια και εγγόνια μου. Για να τις θυμάμαι, γιατί δεν ξέρουμε πως θα λειτουργεί το δόλιο το μυαλό μου σε λίγα χρόνια, τις γράφω εις τούτον εδώ το μπλόγκιον. Τις πιο όμορφες ιστορίες άλλωστε, τις γράφει η ίδια η ζωή. Και αν είναι ιστορίες αγάπης μας θυμίζουν ότι δεν είναι ευφάνταστα σενάρια παλιού κινηματογράφου αλλά ότι συμβαίνουν τριγύρω μας καθημερινά. Αρκεί να δώσουμε την σημασία που τους αρμόζει. Πως αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι.

Picture by LactaFilms
Picture by LactaFilms

Η σοκολάτα που με προκαλεί, όπως καταλάβατε από την παραπάνω εικόνα, είναι η Lacta. Σε συνεργασία με την OgilvyOne και τον Γιώργο Καπουτζίδη λανσάρεται ο η νέα interactive καμπάνια «Love in Action» της σοκολάτας. Επειδή είμαι καρά- ψωνάρα για τα τρυφερά κείμενα μου, κατέθεσα και εγώ μια ιστορία αγάπης στον διαγωνισμό του Love in Action. Όσοι ψαχουλέψετε στο αρχείο του μπλογκιού θα βρείτε ιστοριούλες στην κατηγορία Life happening (κάργα αυτοδιαφήμιση λέμε). Σας καλώ να μαντέψετε ποια (έτσι για χαβαλέ). Έστειλα μια 100% πραγματική ιστορία. Να ξέρετε ότι οι πλειοψηφία των ρομαντικών κειμένων έχουν εμπνευστεί από έναν καλό φίλο (μη πάει το πονηρό μυαλό σας αλλού, φίλος είναι ο άνθρωπος) . Του έταξα ότι θα τον κάνω βιβλίο, λέτε να πειράζει που κάνω μια προσπάθεια να τον κάνω  μικρή ταινία;

Επ, εσύ, αόρατε, ξέρω ότι θα χαμογελάσεις μόλις δεις αυτό το κείμενο, όπως χαμογέλασα όταν κατέθεσα την ιστορία. Και ίσως τα χαμόγελα που δεν βλέπω και θα ήθελα κάποτε να δω είναι το πιο όμορφο κομμάτι τις διαδικασίας αυτής, στο να γράφω.

Στα παιδιά της OgilvyOne και τον Γιώργο Καπουτζίδη εύχομαι να διασκεδάσουν την διαδικασία της καμπάνιας όσο περισσότερο γίνεται. 🙂

Y.Γ.  Σε όλοκληρο το κειμενάκι που διαβάζετε αυτή την στιγμή, σας έχω λινκάρει κάποια πραγματάκια, κάποιες ιστορίες περί αγάπης.

One thought on “Σοκολατένιο kismet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *