Σημειώσεις: Αλλαγή εποχής

Όχι δεν θα κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε. Αυτό μας περιμένει την επόμενη εβδομάδα όπου θα σβήσουμε και κεράκια. Ναι, σβήνουμε ακόμα κεράκια, έστω ένα που συμβολίζει την ζωή. Τα πόσα κλείνω; Τα 27 μου έχουν πει. Όχι ακόμα, την άλλη βδομάδα λέμε.

Picture by smiling_da_vincie

Ίσως σημαντικότερο είναι ότι το καλοκαίρι που μας έρχεται, συμπληρώνω μια δεκαετία στην Ελλάδα. Βρε θηρίο, άντεξα! Κάπου τότε θα σκέφτομαι και αν και πόσο με χωράει αυτός ο τόπος, διότι πληθωρική όπως είμαι (είπαμε ότι με διακρίνει μια μετριοπάθεια, κάτι σε σεμνά και ταπεινά, ε;) δεν χωράω εύκολα σε καλούπια. Είτε σωματικά είτε πνευματικά.

Αλλαγή εποχής για το Τρίτο Μάτι. Γιατί; Τα πράγματα δείχνουν ότι βρίσκω μια σταθερότητα στην ζωή μου. Επαγγελματικά έχω βρει τον δρόμο μου. Καιρός ήταν πια. Η δουλεία μου, αν και δεν συνδέεται άμεσα με το πτυχίο μου, πληρεί όμως κάποιες προϋποθέσεις: έχει να κάνει με ανθρώπους, με επικοινωνία που γουστάρω από πιτσιρίκι (που παραμένω να είμαι), έχει να κάνει με το διαδίκτυο όπου
A, ναι, και με γεμίζει ίσως περισσότερο από την ακαδημαϊκή καριέρα που δεν έκανα. Άσχετα αν συνεχίζω να σπουδάζω για την πλάκα μου.

Αυτό είναι η ζωή- το να την ζεις. Μην είμαι αχάριστη. Μια χαρά τα πήγα. Κουράστηκα λίγο παραπάνω. Πολλές φορές αγανάκτησα και νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω. Έσφιξα δόντια. Κοίταζα προς τον ουρανό, μπορεί και να δάκρυζα ή να ξέσπαγα σε κλάματα. Κάποιες φορές όμως χαμογελούσα και έκλεινα το μάτι με νόημα στην τύχη. Σε όλα θέλει και λίγο τύχη.

Διαδικτυακή αλλαγή εποχής: Σήμερα μεταφέρθηκε το διαδικτυακό μου σημειωματάριο Mind Games of a Fairy από την πλατφόρμα του tumblr στο posterous. Άλλαξε όνομα και έγινε Eye Catch.

Merry Xmas guys! Wishing you love! Cheers 🙂

2 thoughts on “Σημειώσεις: Αλλαγή εποχής”

  1. κάθε στιγμή φαίνεται όριο.. και κάθε όριο δεν είναι παρά μια στιγμή.. χρόνια πολλά και καλάαα :):)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *