Εσύ εκεί

Έλα εδώ εσύ εκεί,

Ώρα για να τα πούμε λίγο έξω από τα δόντια, δυο τρεις ανδρικές κουβέντες και ας είναι από ένα κορίτσι.

Πάει καιρός που τα είπαμε εμείς οι δυο από κοντά. Οι δρόμοι μας παράλληλη τώρα και καιρό. Κάποιες φορές ενώνονται με ποικίλους και διάφορους τρόπους. Ξέρεις σταυροδρόμια, κάθετα δρομάκια και σοκάκια.

Εκνευρίζει ο ένας τον άλλον κατά καιρούς. Είμαστε σε απόσταση καιρό τώρα. Δεν θα μας έλεγε κανείς κολλητάρια. Σε ακούω και με ακούς. Σαν συγκοινωνούντα δοχεία κάποιες φορές. Τόσο ίδιοι και διαφορετικοί ταυτόχρονα.

Είσαι ψάρι ανάθεμά σε. Ο πιο αισιόδοξος, πιο δυνατός από μας. Στην αρχή ήσουν εσύ η φωνή της λογικής και εγώ η συναισθηματική. Τώρα έχουμε ισορροπήσει κάπως. Ευαίσθητοι και δυναμικοί και οι δυο. Μη λες ότι δεν είσαι ευαίσθητος, ακόμα σε θυμάμαι να λες στην άλλη άκρη της γραμμής και όχι μόνο «Μην φοβάσαι, είμαι εδώ», ακόμα θυμάμαι τον χτύπο της καρδιάς σου και τον ρυθμό της ανάσας σου, την ασφάλεια της αγκαλιάς σου. Σου έχω και μου έχεις μια κάποια αδυναμία, ας το πούμε έτσι.

Μπορεί να έχεις ξεχάσει ημερομηνίες, και; Τι σημασία έχουν; Αφού είσαι όλο κάπου τριγύρω.

Φέτος η παρουσία σου ήταν πολύ έντονη. Δεν ξέρω πόσα κείμενα σου έχω γράψει και πόσα θα σου γράψω ακόμα. Δεν ξέρω αν με φοβίζει το γεγονός ότι καταλαβαίνω την διαφορά το να είσαι τσιμπημένος με κάποιον και του να τον νοιάζεσαι. Δεν γράφω πιο δυνατές κουβέντες. Όχι αυτή την φορά.

Σκιά ο ένας στην ζωη του άλλου, κάποιες σπάνιες φορές απέραντο φως.
Έχω σκεφτεί διάφορα για εμάς, αλλά δεν στα λέω τώρα, έτσι για να μάθεις να με λες μικρή. Έχουμε αυτή την ιδιομορφη σχέση και είναι όμορφη. Να’ μαστε καλά να τα λέμε.

Σε φιλώ, σου κλείνω το μάτι κλέφτικα και σου χαμογελώ.
Πάω να ετοιμαστώ σιγά σιγά για το νέο έτος.
Να περάσεις καλά!

Η μικρή σου 🙂

2 thoughts on “Εσύ εκεί”

  1. xaxaxa σαν να κοιτώ από την κλειδαρότρυπα αισθάνθηκα.. :):)
    αλλά μια τελευταία ευχή πριν αλλάξει ο χρόνος δε βλάπτει.. :):)
    χρόνια πολλά καλή χρονιά :):)

  2. @koulpa Eμά, ένα πιο γλυκό κειμενάκι το ήθελε και το τέλος του 2009. Τα λέμε του χρόνου 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *