Υποσημείωση: Υγειονομικά στοιχειά σε πολιτικάντικο σχόλιο

Οφείλω να ζητήσω συγνώμη για το άτοπο σχόλιο μου για τις πληροφορίες πρόληψης υγείας αναφορικά με την Ελλάδα. Τα στοιχειά μου δεν ήταν επαρκή, προφανώς γιατί δεν είμαι ειδικός, και επειδή το συγκεκριμένο ποστ ήταν πολιτικός σχολιασμός για την κατάσταση στην οποια βρίσκεται η χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το σχόλιο μου ήταν το εξής:

Ξέρετε ότι για ταξίδια υπάρχουν πληροφορίες για πρόληψη υγείας. Τα εμβόλια της ηπατίτιδας ( Centers for Disease Control and Prevention) είναι σε αυτές για την Ελλάδα. Αντίστοιχα με την Τουρκία. Σας αναφέρω την Τουρκία γιατί ξέρω ότι δεν αρέσει σε πολλούς αυτή η σύγκριση.

Με βάση έρευνα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), για την οποια ενημερώθηκα από το ehealth.gr, “η επίπτωση της Ηπατίτιδας Β στην Ελλάδα είναι εντυπωσιακά χαμηλή , ανερχόμενη το 2007 σε 0,7/100.000 πληθυσμού, ενώ ο μέσος όρος στις χώρες του ΟΟΣΑ το ίδιο έτος ήταν 2,9.”

2 thoughts on “Υποσημείωση: Υγειονομικά στοιχειά σε πολιτικάντικο σχόλιο”

  1. Το σημαντικό για μένα είναι ότι βρήκες το λάθος και το διόρθωσες.

    Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν σκεφτείς πόσοι εναλλακτικοί κατά των εμβολίων αρχίζουν κι εμφανίζονται παραβλέποντας πολλά καλά της σύγχρονης ιατρικής.

  2. @cortilinux το ehealth.gr να είναι καλά για την επισήμανση. Λάθος μου που έγγραψα ένα σχόλο για τον τομέα της υγείας χωρίς ολοκληρωμένη εικόνα, αν και ήταν πολιτικό ποστ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *