Ξήγα γυναίκας

Photo by Valentin.Ottone on Flickr

Απογευματινός καφές μεταξύ φιλενάδων- girl chat ή μάλλον κουβέντα με άρωμα γυναίκας. Μη νομίζετε  πως διαφέρει και πολύ από τον ανδροκαφέ. Φραπεδιά και τσιγάρο. Τσιγάρο χαλάρωσης μετά από μήνες όπου κυριαρχούσε το άγχος και η στεναχώρια.

+ Μαλακα έχεις ηρεμίσει.

– Φαίνεται, ε;

+ Βρε ξαναζωντάνεψες.


Χαμογελάνε.

+ Δεν στα΄ πα εγώ. Όμορφη είσαι, έξυπνη είσαι. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κάθε κομπλεξικό που δεν ξέρει και να φέρεται σαν άνδρας. Πέρνα καλά, κορίτσι μου. Άκου και μένα που είμαι μεγαλύτερη με ένα παιδί να το μεγαλώνω μόνη μου.

Σωπαίνει η μικρή.

– Τους βαρέθηκα, ξέρεις. Του στέκεσαι, το θεωρεί αυτονόητο μόνο αν είναι μονόπλευρο. Άντε, αν έχει τσίπα, το εκτιμά. Όταν σκέφτεσαι μόνο να περάσεις λίγο καλά, σε έχει για πουτάνα. Άσχετο, αν εκείνος αυτό θέλει. Ενώ στην τελική ουσιαστικό μοίρασμα δεν θέλει, πνίγεται όταν γίνεται. Σε όποιον αρέσω, για τους άλλους δεν θα μπορέσω. Οι ανθρώπινες σχέσεις θα ήταν πολύ πιο εύκολες αν είμαστε όλοι πιο ειλικρινείς για τα θέλω μας. Αλλά είμαστε του φαίνεσθαι και ξεχνάμε την ουσία.

Στο κάτω κάτω της γραφής, να σου πω και κάτι
Ώραία τα ρομάντζα με ροζ γυαλιά που τα βλέπουν όλα ρόδινα και ρομαντικά, αλλά αν δεν γίνεις στην τελικά φίλος με τον άνθρωπο σου για να βάλεις υπερβολικούς εγωϊσμούς στην άκρη για να δόσεις και να δεχτείς, να μοιραστείς αγάπη, ένα ενδιαφέρον έστω, τι να το κάνεις;

Καλύτερα να μείνεις στο σεξ και ως εκεί. Ούτε χρειάζεται να το κουράσεις και πολύ. Απλά τα πράγματα.

+ Δεν έχεις και άδικο, μικρή. Δεν έχεις καθόλου άδικο.

Τραβάνε την τελευταία τζούρα στο μπαλκονάκι που βλέπει τον ακάλυπτο. Κοιτάει η μια την άλλη, επιβεβαιώνοντας πως κάνει ζέστη εκείνη την πρώτη βραδυά του Αυγούστου.

2 thoughts on “Ξήγα γυναίκας”

  1. xaxa μα κάθε γενιά κακομαθαινει περισσοτερο την επομενη.. με αποτελεσμα να τρεφει το υπερβολικο εγω της.. τι να κανουμε;.. :):)
    την καληνυχτα μου :):)

  2. Δεν ξέρω, koulpa μου, κάτι δεν πάει καλά. Τα έχουμε κάνει περίπλοκα τα απλά. Κρίμας, κρίμας. 🙂 Καληνύχτες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *